Η Αγγελική Ελευθεράκη στο Bebefest

Όταν έρχεται εκείνη η περίοδος που ετοιμάζεσαι να φέρεις στον κόσμο ένα παιδί, μαζί με τη χαρά υπάρχουν και ερωτηματικά, καμιά φορά και αγωνία, καμιά φορά και πολύ στρες.

Για πρακτικά ζητήματα, αλλά και για το πώς και το πόσο θα αλλάξει αυτός ο άνθρωπος τη ζωή σου.

Ας μη γελιόμαστε. Αυτός ο νέος άνθρωπος έρχεται για να αλλάξει δραματικά και οριστικά τη ζωή σου. Και η ζωή μαζί του έχει να σου προσφέρει απίθανες και απολαυστικές στιγμές. Όσο για το στρες του πώς θα διαχειριστώ καλύτερα τον νέο ρόλο του γονιού, προσφέροντας τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για να χτίσω υγιείς βάσεις στο μωρό μου, καθώς και στη σχέση του μαζί μου, η απάντηση είναι μία: Προετοιμασία.


Διαβάστε, παρακολουθήστε σεμινάρια, συζητήστε με άλλους γονείς, κυρίως συζητήστε με τον σύντροφό σας για το πώς θέλετε να μεγαλώσετε αυτόν τον νέο άνθρωπο.

Και ελάτε την Κυριακή να συζητήσουμε για την καλύτερη φιλοσοφία γονεϊκότητας, το Attachment Parenting.
Αυτή την Κυριακή στις 6, στο δεύτερο φεστιβάλ για εγκυμοσύνη και νέους γονείς, το Bebefest, στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου (Δωδεκανήσου 106)

Σας περιμένω.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφή στο newsletter

Αν θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις για τα νέα άρθρα, events, ομάδες γονέων και σεμινάρια, εισάγετε το email σας στην παρακάτω φόρμα.